Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا در بازدید از شرکت تپ­سی، بر حمایت پلیس از طرح­‌ها و برنامه­‌هایی که به منظور افزایش امنیت کاربران این شرکت انجام می­‌شود، تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام تپ‌سی، سرهنگ رضادوست، رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا در این بازدید با اشاره به راهکار تپ‌سی برای قرار دادن امکان «تماس اضطراری با واحد امنیت» یا گزینه SOS در اپلیکیشن این شرکت، آن را راهکاری مؤثر در ایجاد حس امنیت بیشتر مسافران و رانندگان عنوان کرد و گفت: استفاده از فناوری منجر به افزایش امنیت و شفافیت بیشتر می‌شود و می‌توان با کمک دانش روز، ناامنی و بروز اتفاقات ناخوشایند برای مردم را به حداقل رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ رضادوست، ارتباط نزدیک تمام مراکز تپ‌سی در شهرهای مختلف با مراکز پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا را بسیار مهم عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: از ظرفیت و امکانات مجموعه تحت امر خود برای انجام سریع و صحیح فرایند تأیید صلاحیت رانندگانی که قصد فعالیت در تپ‌سی را دارند استفاده خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: اگر افرادی که صلاحیت آنها توسط پلیس تأیید نشده است، نسبت به این موضوع اعتراضی داشته باشند، می‌توانند درخواست بررسی مجدد خود را به شرکت تپ‌سی ارائه دهند تا پلیس، پرونده آنها را دوباره در کمیسیون تجدید نظر ارزیابی کند.

امنیت سفرهای شهری از اولویت‌های اصلی تپ‌سی است

مدیرعامل شرکت تپ‌سی نیز در برنامه بازدید رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا، افزایش امنیت سفرهای شهری را از اصلی‌ترین اولویت‌های این شرکت معرفی کرد و گفت: ما با توجه به اهمیت مساله امنیت کاربران، نسبت به سایر شرکت‌های فعال در حوزه حمل و نقل اینترنتی، بیشترین سرمایه‌گذاری را در این حوزه داشته‌ایم و گزینه‌های امنیتی مختلفی را برای مردم فراهم کرده‌ایم به همین دلیل تاکنون هیچ مساله جدی در تأمین امنیت کاربران خود نداشته‌ایم.

میلاد منشی‌پور، در برنامه بازدید پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا تاکید کرد: با توجه به نظرسنجی‌های انجام شده، امنیت یکی از معیارهای اصلی شهروندان در سفرهای شهری است و ما تلاش کرده‌ایم تا این دغدغه را به حداقل برسانیم و راهکارهای جدید فنی نیز در این زمینه ارائه کنیم.

مدیرعامل تپ‌سی تاکید کرد: بسته امنیتی تپ‌سی، ویژگی‌های منحصر به فردی ارائه می‌دهد که تهدیدهای احتمالی هنگام سفر را به حداقل می‌رساند. «تماس اضطراری با واحد امنیت» یا SOS، راهکاری است که تیم تکنولوژی تپ‌سی برای کاربران خود فراهم کرده است. با استفاده از این راهکار در اپلیکیشن تپ‌سی، اگر مسافری هنگام سفر، به هر دلیلی احساس خطر کند، می‌تواند گزینه «ارسال پیام اضطراری به واحد امنیت» را لمس کند و به تیم امنیت تپ‌سی پیام کمک بفرستد. در این صورت تیم امنیت، ظرف ۲ دقیقه شرایط را بررسی می‌کنند و شناسایی موقعیت مکانی، در صورت نیاز با پلیس، اورژانس یا سایر نهادهای مرتبط تماس می‌گیرند.

منشی‌پور ادامه داد: ما به دنبال ارائه طرحی برای اتصال سامانه «تماس اضطراری با واحد امنیت» به واحد واکنش سریع پلیس هستیم و امیدواریم با اجرایی شدن این طرح، گام دیگری برای افزایش امنیت کاربران خود برداریم.

وی با اشاره به همکاری و حمایت پلیس اماکن در بررسی صلاحیت رانندگان تپ‌سی گفت: با کمک پلیس اماکن، امکان تأیید صلاحیت رانندگان و نداشتن سابقه کیفری مؤثر آنها به صورت آنلاین ایجاد شده و بر اساس این همکاری، پلیس به صورت آنلاین، صلاحیت افراد متقاضی همکاری با تپ‌سی را بررسی و ظرف ۴۸ ساعت نتیجه را اعلام می‌کند.

منشی‌پور تاکید کرد: البته ما ضمن دریافت تأیید صلاحیت اولیه رانندگان، شکایت‌ها و نظرات مشتریان خود را درباره سفیران به صورت مستمر در تیم امنیت تپ‌سی بررسی می‌کنیم تا در صورت نارضایتی از آنها، نسبت به ادامه همکاری با سفیران تصمیم‌گیری شود.

مدیرعامل تپ‌سی خاطرنشان ساخت: اقدامات ما در حوزه افزایش امنیت سفرهای شهری فقط به بررسی صلاحیت و پایش دائمی رانندگان محدود نمی‌شود و تیم فنی تپ‌سی هم برای افزایش امنیت در هنگام سفر، راهکارهای جدیدی را ارائه داده است. از جمله این راهکارها، امکان پایش مستمر حرکت خودروهای این شرکت و گزارش سریع هرگونه حرکت مشکوک و خارج از برنامه آنهاست.

وی ادامه داد: با استفاده از این برنامه جدید، تیم پشتیبانی تپ‌سی می‌تواند هرگونه انحراف از مسیر پیش‌بینی شده را به سرعت شناسایی کند و در صورتی که یکی از خودروهای این شرکت از مسیر درخواستی مسافر منحرف شده باشد یا زمان یک سفر، طولانی‌تر از اندازه معمول شود، بلافاصله به تیم امنیت تپ‌سی اطلاع داده می‌شود تا اقدامات لازم را انجام دهند. این ویژگی نامحسوس اپلیکیشن تپ‌سی به صورت هوشمند و خودکار عمل می‌کند و امکان نظارت این شرکت بر خدمات گسترده سفیران آن را افزایش داده است.

مدیرعامل تپ‌سی با اشاره به سایر راهکارهای بسته امنیتی این شرکت برای مسافران ادامه داد: گزینه «اشتراک سفر» نیز یکی دیگر از راهکارهایی است که می‌توان با استفاده از آنها، آسوده خاطر با خودروهای این شرکت سفر کرد. از جمله اینکه مسافر می‌تواند با استفاده از آن، لینک سفر خود را برای یکی از اعضای خانواده یا نزدیکانش ارسال و آنها را از مسیر سفرش مطلع کند.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تپ سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۹۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | زیرکی جالب یک زن در تماس با پلیس برای درخواست کمک به صورت نامحسوس!

266 33

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903173

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • ببینید | زیرکی جالب یک زن در تماس با پلیس برای درخواست کمک به صورت نامحسوس!
  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است
  • پاتک پلیس امنیت به یک شرکت هرمی در شهریار/۲۸ نفر دستگیر شدند
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • سودان: چاد از طریق امارات به واکنش سریع کمک می‌کند