Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا در بازدید از شرکت حمل‌ونقل اینترنتی تپ‌سی، بر حمایت پلیس از طرح‌ها و برنامه‌هایی که به‌منظور افزایش امنیت کاربران این شرکت انجام می‌شود تأکید کرد.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا، سرهنگ صادق رضادوست در این بازدید با اشاره به راهکار شرکت حمل‌ونقل اینترنتی تپ‌سی برای قرار دادن امکان «تماس اضطراری با واحد امنیت» یا گزینه SOS در اپلیکیشن این شرکت، آن را راهکاری مؤثر در ایجاد حس امنیت بیشتر مسافران و رانندگان عنوان کرد و افزود: استفاده از فناوری منجر به افزایش امنیت و شفافیت بیشتر می‌شود و می‌توان با کمک دانش روز، ناامنی و بروز اتفاقات ناخوشایند برای مردم را به حداقل رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، ارتباط نزدیک تمام مراکز تپ‌سی در شهر‌های مختلف با مراکز پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا را بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: از ظرفیت و امکانات مجموعه تحت امر خود برای انجام سریع و صحیح فرایند تائید صلاحیت رانندگانی که قصد فعالیت در تپ‌سی را دارند استفاده خواهیم کرد.
رضادوست اظهار کرد: اگر افرادی که صلاحیت آن‌ها توسط پلیس تائید نشده است، نسبت به این موضوع اعتراضی داشته باشند، می‌توانند درخواست بررسی مجدد خود را به شرکت تپ‌سی ارائه دهند تا پلیس، پرونده آن‌ها را دوباره در کمیسیون تجدیدنظر ارزیابی کند.

** امنیت یکی از معیار‌های اصلی شهروندان در سفر‌های شهری است
مدیرعامل شرکت تپ‌سی نیز در برنامه بازدید رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا، افزایش امنیت سفر‌های شهری را از اصلی‌ترین اولویت‌های این شرکت معرفی کرد و گفت: ما با توجه به اهمیت مسئله امنیت کاربران، نسبت به سایر شرکت‌های فعال در حوزه حمل‌ونقل اینترنتی، بیشترین سرمایه‌گذاری را در این حوزه داشته‌ایم و گزینه‌های امنیتی مختلفی را برای مردم فراهم کرده‌ایم به همین دلیل تاکنون هیچ مسئله جدی در تأمین امنیت کاربران خود نداشته‌ایم.
میلاد منشی پور تأکید کرد: با توجه به نظرسنجی‌های انجام‌شده، امنیت یکی از معیار‌های اصلی شهروندان در سفر‌های شهری است و ما تلاش کرده‌ایم تا این دغدغه را به حداقل برسانیم و راهکار‌های جدید فنی نیز در این زمینه ارائه کنیم.
مدیرعامل تپ‌سی تأکید کرد: بسته امنیتی تپ‌سی، ویژگی‌های منحصربه‌فردی ارائه می‌دهد که تهدید‌های احتمالی هنگام سفر را به حداقل می‌رساند. «تماس اضطراری با واحد امنیت» یا SOS، راهکاری است که تیم تکنولوژی تپ‌سی برای کاربران خود فراهم کرده است.
وی افزود: با استفاده از این راهکار در اپلیکیشن تپ‌سی، اگر مسافری هنگام سفر، به هر دلیلی احساس خطر کند، می‌تواند گزینه «ارسال پیام اضطراری به واحد امنیت» را لمس کرده و به تیم امنیت تپ‌سی پیام کمک بفرستد. در این صورت تیم امنیت، ظرف 2 دقیقه شرایط را بررسی می‌کنند و شناسایی موقعیت مکانی، در صورت نیاز با پلیس، اورژانس یا سایر نهاد‌های مرتبط تماس می‌گیرند.
منشی پور ادامه داد: ما به دنبال ارائه طرحی برای اتصال سامانه «تماس اضطراری با واحد امنیت» به واحد واکنش سریع پلیس هستیم و امیدواریم با اجرایی شدن این طرح، گام دیگری برای افزایش امنیت کاربران خود برداریم.
وی با اشاره به همکاری و حمایت پلیس اماکن در بررسی صلاحیت رانندگان تپ‌سی گفت: با کمک پلیس اماکن، امکان تائید صلاحیت رانندگان و نداشتن سابقه کیفری مؤثر آن‌ها به‌صورت آنلاین ایجاد شده است و بر اساس این همکاری، پلیس به‌صورت آنلاین، صلاحیت افراد متقاضی همکاری با تپ‌سی را بررسی و ظرف 48 ساعت نتیجه را اعلام می‌کند.
مدیرعامل تپ‌سی تأکید کرد: البته ما ضمن دریافت تائید صلاحیت اولیه رانندگان، شکایت‌ها و نظرات مشتریان خود را درباره سفیران به‌صورت مستمر در تیم امنیت تپ سی بررسی می‌کنیم تا در صورت نارضایتی از آن‌ها، نسبت به ادامه همکاری با سفیران تصمیم‌گیری شود.
منشی پور خاطرنشان ساخت: اقدامات ما در حوزه افزایش امنیت سفر‌های شهری فقط به بررسی صلاحیت و پایش دائمی رانندگان محدود نمی‌شود و تیم فنی تپ‌سی هم برای افزایش امنیت در هنگام سفر، راهکار‌های جدیدی را ارائه داده است. از جمله این راهکارها، امکان پایش مستمر حرکت خودرو‌های این شرکت و گزارش سریع هرگونه حرکت مشکوک و خارج از برنامه آن‌هاست.
وی ادامه داد: با استفاده از این برنامه جدید، تیم پشتیبانی تپ‌سی می‌تواند هرگونه انحراف از مسیر پیش‌بینی‌شده را به‌سرعت شناسایی کند و درصورتی‌که یکی از خودرو‌های این شرکت از مسیر درخواستی مسافر منحرف ‌شده باشد یا زمان یک سفر، طولانی‌تر از اندازه معمول شود، بلافاصله به تیم امنیت تپ سی اطلاع داده می‌شود تا اقدامات لازم را انجام دهند. این ویژگی نامحسوس اپلیکیشن تپ‌سی به‌صورت هوشمند و خودکار عمل می‌کند و امکان نظارت این شرکت بر خدمات گسترده سفیران آن را افزایش داده است.
مدیرعامل تپ‌سی با اشاره به سایر راهکار‌های بسته امنیتی این شرکت برای مسافران ادامه داد: گزینه «اشتراک سفر» نیز یکی دیگر از راهکار‌هایی است که می‌توان با استفاده از آن‌ها، آسوده‌خاطر با خودرو‌های این شرکت سفر کرد. از جمله اینکه مسافر می‌تواند با استفاده از آن، لینک سفر خود را برای یکی از اعضای خانواده یا نزدیکان خود ارسال و آن‌ها را از مسیر سفرش مطلع کند.
علمی ** 1836 ** 1055

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي تپسي امنيت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۳۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس البرز گفت:‏‎ ‎کاربران‎ ‎و‎ ‎مدیران گروه ها و کانال ‏ها در‎ ‎آستانه‎ ‎مرحله‎ ‎دوم‎ ‎انتخابات‎ ‎مجلس‎ ‎شورای‎ ‎اسلامی در‎ ‎این‎ ‎استان‎ ‎،‎ ‎اخلاق‎ ‎مداری‎ ‎را‎ ‎در‎ ‎فضای‎ ‎مجازی‎ ‎اولویت‎ ‎فعالیت‎ ‎خود‎ ‎قرار‎ ‎دهند‎.‎ - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سرهنگ ‌سید مرتضی موسوی " اظهار کرد: با گسترش و توسعه ارتباطات و تغییر سبک تبلیغات و فعالیت های مرتبط با فضای مجازی و حواشی این فعالیت ها نیز تغییرات زیادی کرده و مدیریت این فضا ضروری است.

وی اضافه کرد:  مدیران گروه ها و کانال های فضای مجازی مسوولیت سنگینی برای حفظ ارزش های اسلامی و رعایت اصول حرفه ای در انتشار مطالب دارند که باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس البرز  افزود:در این سیر زمانی باید دست به دست هم دهیم تا فضی مجازی را بیش از پیش ایمن و مطمئن نگه داریم.

وی گفت: مدیران گروه ها و کانال‌های فضای مجازی باید رعایت اصول اخلاقی در پیشگیری از هر نوع تشنج و تشویش افکار عمومی را مد نظر قرار دهند و از دامن زدن به مسائل حاشیه ای خودداری نمایند.

این مقام انتظامی با اشاره به افزایش حجم تبلیغات انتخاباتی در روزهای آتی و علاقمندی کاربران به استفاده از نرم افزارهای موبایل پایه، یادآورشد: کاربران نرم افزارهای تبلیغاتی را از منابع رسمی انتشار که بررسی های امنیتی لازم را در خصوص امنیت آن ها انجام شده استفاده کنند.

وی گفت: در این شرایط کلاهبرداران و سودجویان فرصت را غنیمت دانسته و با ترفندهای مختلف از جمله ایجاد اینگونه نرم افزارها در پوشش تبلیغ و ارسال آن در شبکه های اجتماعی مختلف و تحریک افراد به دانلود و نصب آنها، دست به سودجویی از کاربران می زنند.

سرهنگ موسوی ادامه داد: با نظارت و کنترل بر شبکه های اجتماعی توسط ادمین ها در فضاهای مجازی می توان از بسیاری از آسیب هاجلوگیری کرد.

وی تاکید کرد : با توجه به اینکه مدیران گروه ها و کانال ها در فضای مجازی مسوولیت فضای مجازی را عهده دارند از قراردادن هرگونه لینک و آدرس ناشناس خودداری کنند و قبل از عضوگیری در گروه‌ و کانال‌های خود حتما فعالیت کاربرها را مورد رصد و پایش قرار دهند.   

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لیست سرورهای دی ان اس رایگان و پرسرعت برای بازی
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است
  • پاتک پلیس امنیت به یک شرکت هرمی در شهریار/۲۸ نفر دستگیر شدند
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • میقاتی دریافت رشوه از اروپا برای نگه داشتن پناهجویان سوری را تکذیب کرد
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • سودان: چاد از طریق امارات به واکنش سریع کمک می‌کند