Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سامانه‌هاي هوشمند درخواست خودرو توانسته‌اند از موفق‌ترين استارتاپ‌هاي کشور باشند به طوري که سامانه‌هاي مشابه فراواني مثل آنها در شهرهاي مختلف شروع به فعاليت کرده‌اند. در اين ميان سرويس اشتراک سفر (Ride Sharing) با اينکه قدمتي طولاني در سرتاسر جهان دارد، نتوانسته چندان در ايران جا بيفتد و تپ‌‌سي، يکي از سامانه‌هاي هوشمند درخواست خودرو در کشور با معرفي سرويس «تپ‌سي لاين» خود، قدم در چنين وادي به منظور نهادينه کردن اين نوع سفر بين کاربران خود گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«امير پاشا»، مدير اجرايي طرح تپ‌سي لاين در گفتگوي خود با ديجياتو از جزييات و مشکلات اجراي اين طرح گفته و موفقيت آن را مستلزم ايجاد يک سري زيرساخت مي‌داند که به گمان او تپ‌سي بعد از چندين سال فعاليت، آنها را به دست آورده است. او به ديجياتو مي‌گويد:
«راه‌اندازي چنين سيستمي در کشور ما به ديد يک راه ساده و آسان گرفته شده در صورتي که موفقيت آن مستلزم امکاناتي است که تپ سي هم در آغاز راه خود آنها را نداشت. تعداد سفيران و درخواست‌هاي مسافري بالايي که امروزه شاهد آن هستيم مي‌تواند موفقيت اين طرح را بر خلاف موارد نسبتا شکست خورده تا به امروز تضمين نمايد.»

پاشا سفرهاي اشتراکي خودرو را در سرتاسر جهان راهي براي کاهش آلودگي هوا، رفع معضل ترافيک و کاهش مصرف سوخت و... مي‌داند و معتقد است که اين اقدامات جدا از اين موارد، هم براي مسافر و هم براي راننده سود بيشتري دارد:
«در طرح تپ سي لاين، راننده دو مسافر که مبدا و مقصد نسبتا مشابهي را دارند را در طي يک سفر جابجا مي‌کند که اين امر کاهش هزينه 30 تا 35درصدي را براي مسافرين به همراه خواهد داشت اما از آنسو هزينه سوخت و استهلاک کمتر و البته هزينه‌اي بيشتر از جابجايي يک مسافر را براي راننده به ارمغان خواهد آورد.»
مدير اجرايي طرح تپ‌سي لاين نداشتن پلتفرم درست و همچنين کمبود ماشين را علت شکست چنين تجربه‌هايي در کشور مي‌داند و خبر از يافتن الگوريتمي نسبتا دقيق از تيم تحقيق و توسعه اين شرکت مي‌دهد. او از کشف HUB مراکز کاري-دانشگاهي توسط اين تيم سامانه خبر مي‌دهد و به ديجياتو مي‌گويد:
«سرويس‌هاي سفر اشتراکي در سامانه‌هاي درخواست هوشمند خودرو درست مثل نوع سنتي آن است، به اين معنا که به عنوان مثال در مواقع آغاز وقت اداري صفي طويل در جلوي خطوط تاکسيراني تشکيل مي‌شود و حالا اين صف‌ها به صورت اينترنتي درمي‌آيد. در طول ساليان فعاليت ما به الگوريتمي خاص رسيده‌ايم و مي‌دانيم در چه ساعاتي، سفر به چه مکان‌هايي زياد درخواست مي‌شود. براي المثال مکان‌هاي اداري (مانند ونک، سهروردي و طالقاني) و يا دانشگاهي (انقلاب، پونک و...) در ساعات اوليه روز با انبوه درخواست مسافرين کارمند و يا دانشجوي اين نقاط همراه است.»

پاشا از اجرايي شدن مرحله آزمايشي اين طرح در سطح شهر تهران در طي ماه‌هاي آينده خبر مي‌دهد و باور دارد بايد اشکالات اوليه آن را مانند: تعلل در هنگام مسافرگيري اشخاص، فرهنگسازي اين نوع سرويس در بين افراد جامعه و ديگر موارد را در ابتدا سنجيد و سپس آن را در تمام شهرهايي که تپ سي در آنجا فعال است، پياده سازي کرد:
«اين نوع خدمات سيستم‌هاي هوشمند درخواست خودرو را از مکانيزم دربست خود تا حدي خارج ساخته و باعث مي‌شود که بيش از پيش به معضلات شهري کمک کنند. اين سيستم در حال حاضر نهايت دو درخواست سفر را به طور همزمان پوشش مي‌دهد که طبعا تعداد افراد آن بيشتر از 4 نفر نباشد.»
شرکت اسنپ که به عنوان اولين سرويس هوشمند درخواست خودرو شناخته مي‌شود نيز مدت‌ها پيش خبر از پياده‌سازي چنين ايده‌اي در سيستم خود داده بود که البته تا به امروز خبر جديدي درباره آن ارائه نشده است. در حال حاضر تاکسي آنلاين دينگ اين قابليت را در اختيار دارد که به تازگي فعاليت گسترده خود را در شهر تهران شروع کرده و تبليغات شهري خود را به معرض نمايش گذاشته است. رقابت بازار تاکسي‌هاي آنلاين روز به روز شدت مي‌گيرد و هر يک با ايجاد سرويسي جديد در سامانه خود قصد برتري در بازار رقابت خود را دارند و در اين ميان ميزان استقبال کاربران از طرح سفر اشتراکي، تعيين کننده سرنوشت نهايي چنين سيستمي خواهد بود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۱۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هونگچی E-QM۵ در لیست فروش سامانه قرار گرفت+ قیمت

هونگچی E-QM۵ با قیمت یک میلیارد و ۸۰۵ میلیون و ۴۶۰ هزار تومان در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی به فروش می‌رسد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس اطلاعیه سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی، آن دسته از متقاضیانی که در اسفند 1401 ثبت نام کرده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌توانند از روز یکشنبه 16 اردیبهشت تا ساعت 23:59 روز سه شنبه 18 همان ماه نسبت به انتخاب هونگچی E-QM5 خود اقدام کنند.

هونگچی E-QM5 با توان پیمایش 431 کیلومتر بیشترین بازدهی را در میان رقبای خود دارد. فضای مسافر و راننده و سرنشینان این خودرو بی‌نظیر بوده و بر اساس اطلاعات موجود، هونگچی E-QM5 پرفروش‌ترین خودرو برقی در میان محصولات وارداتی به ایران در کشور سازنده خود بوده است.

در این نوبت هونگچی E-QM5 با قیمت یک میلیارد و 805 میلیون و 460 هزار تومان به فروش می‌رسد؛ البته بر اساس تبصره این طرح فروش « این قیمت، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه می‌شود که واردکنندگان با رعایت آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می‌توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام کنند.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر مهم شورای نگهبان برای کاندیداهای دور دوم انتخابات
  • موضوع اصلاح قیمت خرید گندم به درخواست کشاورزان پیگیری شد
  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • هونگچی E-QM۵ در لیست فروش سامانه قرار گرفت+ قیمت
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • افزایش ۲۵ درصدی تردد خودرو بین استانی در بوشهر
  • 4 روش برای جذاب‌تر کردن روشنایی آشپزخانه
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروهای وارداتی