Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ترجمان صبح، "هومن دمیرچی" معاون عملیات شرکت "تپ سی" در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سیستم تاکسی آنلاین یک الگوریتم هوشمند نرم افزاری است که بین راننده و مسافران به گونه ای ارتباط برقرار می کند که ضمن ارتقای بهره وری ناوگان حمل و نقل، هزینه های این بخش را کاهش و کیفیت خدمات را افزایش می دهد.

وی با بیان اینکه این سیستم برای اولین بار هفت سال پیش در امریکا و توسط شرکت اوبر راه اندازی شد اظهار داشت: همینک این شرکت با بیش از ۷۰ میلیارد دلار سرمایه، تحولی در صنعت حمل و نقل ایجاد کرده که سیستم های دولتی نتوانسته بودند طی ۷۰ سال ایجاد نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دمیرچی تحولات ایجاد شده را در سایه ی مفهوم جدید "اقتصاد مشارکتی" امکانپذیر دانست و افزود: بر اساس این روش، ظرفیت های خالی، خرد و بلااستفاده ی بازار تجمیع شده و بدون سرمایه گذاری و خرید اموال، به بالاترین میزان اشتغال و بیشترین بهره وری می رسند.

معاون عملیات شرکت "تپ سی" در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه این مجموعه از دوسال قبل فعالیت خود را در تهران آغاز کرده است گفت: همینک دامنه ی فعالیت تب سی علاوه بر تهران به شهرهای کرج، مشهد، شیراز، اصفهان گسترش یافته و شهر تبریز نیز بعنوان ششمین شهر تحت پوشش خدمات این شرکت قرار می گیرد.

وی با اشاره به اشتغالزایی این سیستم در تهران و شهرستان ها تصریح کرد: هم اکنون ۲۰۰ نفر بصورت ثابت و ۲۰۰ نفر بصورت نیمه وقت در تهران مشغول به کار هستند و تعداد شاغلان بومی در هر یک از مراکز استانها هم به ۱۰۰ نفر می رسد.

دمیرچی سیستم سنتی نوگان حمل و نقل درون شهری چون تاکسی ها و آزانس های تاکسی تلفنی را عامل هدر رفت زمان و منابع انرژی و حتی ریالی عنوان کرد و گفت: در سیستم جدید، نه تنها هزینه های زمانی و ریالی رانندگان کم شده بلکه مسافران نیز از کاهش هزینه و زمان انتظار بهره مند می شوند.

به گفته وی، در سیستم سنتی هر راننده بطور متوسط نیم تا شش دهم ساعت سفر در ساعت انجام می دهد درحالیکه با استقرار سامانه هوشنمند حمل و نقل "تپ سی" این رقم به دو سفر در ساعت خواهد رسید.

معاون عملیات شرکت "تپ سی" ادامه داد: به دنبال افزایش سه برابری تعداد سفرهای رانندگان، هزینه های کرایه مسافران نیز تا ۵۰ درصد کاهش می یابد.

دمیرچی در ادامه سخنان خود با اشاره به فضاسازی های صورت گرفته در برخی رسانه های اجتماعی و عمومی نسبت به امنیت و کیفیت رانندگان این سیستم گفت: تمام رانندگان تپ سی پس از احراز هویت و سلامت جسمی و روانی و نیز سوءپیشینه و تحت نظارت پلیس اماکن و پلیس فتا استخدام می شوند.

وی همچنین با اشاره به امکان کنترل آنلاین هر مسافرت از طریق تپ سی و نیز ردیابی آن توسط خانواده های مسافران گفت: به محض اعزام راننده تپ سی، شماره پلاک، نام و شماره تلفن و تصویر راننده به مسافر اعلام و نیز مسیر حرکت بصورت آنلاین به هرکدام از اعضای خانواده که مایل باشند گزارش می شود.

معاون عملیات شرکت "تپ سی" در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه راه اندازی سامانه های هوشمند حمل و نقل راه آوردهای بسیار گسترده ای در جوامع مختلف داشته است گفت: وقتی هزینه سفرهای درون شهری تا یک سوم کاهش یافته و مسافر می تواند بدون استرس ترافیک، در کمترین زمان ممکن به مقصد برسد، استفاده از خودروهای شخصی کاهش خواهد یافت.

وی افزود: به طور حتم کاهش حجم استفاده از خودروهای شخصی در کاهش آلودگی هوا، کاهش میزان ترافیک و نیز استرس و فشارهای روانی و اجتماعی بسیار مفید و موثر است.

دمیرچی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه تمام مجوزهای لازم بر اساس اعلام هیئت وزیران در کشور کسب شده است تصریح کرد: تنها مشکل ما مقاومت سازمان های تاکسیرانی به عنوان شبکه سنتی حمل و نقل درون شهری است.

به گفته وی، ما نه تنها مقابل آنان نیستیم بلکه پیشنهاد داده ایم برای ارتفای کیفیت خدمات، با سازمان های تاکسیرانی هم همکاری نمائیم.

معاون عملیات شرکت "تپ سی" به در پیش بودن رویداد مهم تبریز ۲۰۱۸ اشاره کرد و گفت: امیدواریم با گسترش فعالیت های این شرکت، بهترین خدمات سفرهای درون شهری را به گردشگران داخلی و خارجی ارائه دهیم.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۲۰ نفر در مرکز تبریز مشغول به فعالیت شده اند گفت: درحال حاضر تعداد ۵۰۰ راننده نیز برای تپ سی تبریز جذب شده و برای ارائه خدمات آماده اند.

به گفته دمیرچی، برای آشنایی شهروندان تبریزی به کیفیت و نحوه خدمات "تپ سی"، این شرکت به مدت یک هفته و بصورت نامحدود به شهروندان ارائه خدمت خواهد کرد.

وی یادآور شد: اپلیکیشن تپ سی در بازار و سایت این شرکت قابل دریافت بوده و به زودی زبان ترکی نیز بدان اضافه می شود.

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۰۰۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد

در پی تصمیم عربستان سعودی برای افزایش قیمت فروش نفت خود به اکثر مناطق جهان در ژوئن، قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۳۴ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش، به ۸۳ دلار و ۳۰ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۳۴ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۷۸ دلار و ۴۵ سنت در هر بشکه رسید.

عربستان سعودی، قیمت فروش رسمی نفت خود به آسیا، شمال غربی اروپا و مدیترانه را در ژوئن، افزایش خواهد داد که منعکس کننده انتظارات برای تقاضای قوی در تابستان امسال است.

وارن پاترسون، مدیر تحقیقات کالای شرکت آی‌ان‌جی در این باره گفت: قیمت نفت پس از این که هفته گذشته تحت تاثیر فروکش تنش‌های ژئوپلیتیکی، بیش از ۷.۳ درصد سقوط کرد، هفته معاملاتی جاری را با افزایش آغاز کرد. این افزایش پس از اقدام عربستان سعودی در افزایش قیمت فروش رسمی نفت خود به اکثر مناطق جهان در بحبوحه محدود شدن عرضه در سه ماهه جاری، روی داد.

در چین که بزرگترین واردکننده نفت در جهان است، فعالیت بخش خدمات برای ششمین ماه متوالی، به روند توسعه ادامه داد و رشد سفارش‌های جدید، سرعت گرفت و اعتماد تجاری، رشد قوی را تجربه کرد و امیدواری به احیای اقتصادی پایدار، تقویت شد.

هفته گذشته که سرمایه‌گذاران به هضم آمار اشتغال ضعیف آمریکا و ارزیابی زمان احتمالی کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو پرداختند، هر دو شاخص، شدیدترین کاهش هفتگی را در سه ماه گذشته تجربه کردند و نفت برنت بیش از هفت درصد و وست تگزاس اینترمدیت، ۶.۸ درصد کاهش هفتگی را به ثبت رساندند.

نرخ ریسک ژئوپلیتیکی در قیمت نفت هم با برگزاری مذاکرات برای آتش‌بس در غزه، ضعیف شده است.

با این حال، چشم انداز توافق در روز یکشنبه، ضعیف به نظر رسید زیرا حماس بر خواسته خود برای پایان یافتن جنگ در قبال آزادی اسرا، تاکید کرد و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، کاملا آن را رد کرد.

تونی سایکامور، تحلیلگر بازارهای شرکت آی‌جی اظهار کرد: این خبر که رژیم صهیونیستی، پیش می‌رود و عملیات خود در رفح را گسترش می‌دهد، ممکن است به توافق آتش بس احتمالی، ضربه بزند و تنش‌های ژئوپلیتیکی خاورمیانه را که ظاهرا فروکش کرده بود، دوباره برانگیزد.

بر اساس گزارش رویترز، در سیگنالی از محدودتر شدن عرضه، شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز اعلام کرد شرکت‌های انرژی آمریکایی در هفته گذشته، برای دومین هفته متوالی، شمار دکل‌های حفاری نفت و گاز طبیعی را کاهش دادند. دکل‌های حفاری نفت، هفت حلقه کاهش یافت و به ۴۹۹ حلقه رسید که بزرگترین کاهش هفتگی از نوامبر سال ۲۰۲۳ بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخواست تعویق یک روزه بازی تراکتور و گل گهر از سوی مسئولان تبریزی
  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • دور سوم مسابقات فضایی در قرن بیست و یکم آغاز می‌شود
  • ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز کشف شد
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها